Köszöntöm az oldalamon Kedves Érdeklődő!

A masszázs egyidős az emberiséggel, mi magunk is ösztönösen alkalmazzuk ha fáj a fejünk elkezdjük a halántékunkat dörzsölni. A humán gyógyászatban is egyre elismertebb, frissítő, természetes fájdalomcsillapító, kémiai anyagoktól mentes, stresszoldó módszer.

Tóth Anita vagyok, győri születésű, tanulmányaimat is itt helyben végeztem, szociálpedagógusi végzettségemet és segítő hivatásomat egy KÉZ-zelfogható területre összepontosítottam a masszázs tanulmányokra. A segítő szándék így nemcsak elméleti hanem gyakorlati síkon is megvalósulhatott. Hiszem hogy a test-szellem-lélek szorosan összefügg. Tapasztalat alapján merem állítani, hogy a masszázs alatt hihetetlen mennyiségű negatív energiától, stressztől szabadulnak meg a vendégeim.

Engem boldoggá tesz a tudat, hogy a masszázsra érkező vendégeim, mosolygósan, nyugodtan, pille könnyű lábakon távoznak. Azt szoktam mondani, hogy nekem ugyanolyan jó a masszírozás, mint nekik a masszázs, én is töltődöm velük együtt.

2020 -as év eleje döntő jelentőségű volt számomra, hisz már nagyon régóta foglalkoztatott a masszírozás, ezt az elhatározásomat tett követte és az első oklevelemet 2020. márciusában kaptam kézhez, nyirokmasszázst tanultam. Aztán ahogy mondani szokták elkapott a gépszíj és sorra jelentkeztem képzésekre, következett a csakra talpmasszázs, japán arcmasszázs, intenzív mellkas-, nyak-, arc nyirokmasszázs, Gua Sha arcmasszázs. Idei évben 2021 ben sincs megállás folytatom a tanulást a dermato - vákum reflexológia köpölyözéssel. Az oklevelemet és tanúsítványaimat itt is megtekinthetőek. Továbbá minden típusú masszázshoz írtam egy bővebb tájékoztatást, hogy melyik masszázst milyen problémákra javaslom.

Jövőbeli terveimben szerepel további képzések elvégzése, hogy a vendégeimnek még szélesebb körű szolgáltatást tudjak nyújtani, legjobb tudásom szerint.

Szeretettel várom masszázsaimra!
Szép napot és jó egészséget kívánok!


Rólam